top of page

Wat zijn de mogelijkheden?

Een photobooth kan meer dan louter foto's nemen. Alle afdrukken kunnen namelijk onmiddellijk worden verstuurd naar mail- en/of facebookaccounts, en ook video-opnames zijn mogelijk. Ontdek hieronder de mogelijkheden!

Tip

Hang een prikbord op waar het tweede strookje op geprikt kan worden. Een leuke souvenir waar u achteraf nog lang plezier aan zult beleven.

 

Instant Photos

De meest populaire functie van de photo booth is het printen van "instant photos". Binnen de 5 seconden maakt de professionele fotoprinter een perfecte afdruk. Deze afdruk kan gebeuren op volledig of half fotoformaat (fotostrips). Als er wordt gekozen voor de fotostrips (veruit het meest gekozen formaat), dan worden per sessie twee identieke fotostrookjes afgeprint. Ofwel worden die beide meegenomen door uw genodigden, ofwel nemen zij één afdruk mee en nodigt u hen uit om het andere bijvoorbeeld in het gastenboek te kleven.

 

Volledig op maat

Uiteraard worden alle foto's gepersonaliseerd naar uw wensen. Fotostrips met 3 of 4 foto's, al dan niet jullie foto onderaan,... Wellicht heeft u al een bepaalde huisstijl gekozen voor uw uitnodigingen. Deze stijl kunnen we perfect verderzetten in de opmaak van onze foto's. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Aangepaste omkasting

Ook het uiterlijk van de photobooth kan worden aangepast al naargelang het event. Zo kan hij worden voorzien van een neutrale witte omkasting of eentje volledig in het thema van Great Gatsby (zie voorbeelden). Het is ook mogelijk de photobooth te gebruiken met een lay-out exclusief aangepast aan uw event (dit gebeurt eerder wanneer de photobooth langere periodes wordt gehuurd).

Gastenboek

De booth is uitgerust met een digitale reflexcamera en een aparte geluidsmicrofoon, zodat  eventueel ook video's in high definition kunnen worden opgenomen. Op deze manier kan de booth ook dienen als gastenboek waar uw genodigden een korte impressie kunnen achterlaten na het feest. Deze kunnen achteraf worden gecompileerd op DVD.

Meteen online!

Alle foto's kunnen direct worden geüploaded naar een mail-, twitter- of Facebookaccount. Of misschien heeft u een speciale Facebookpagina waar alle foto's automatisch op terecht komen? De multimedia-toepassingen zijn eindeloos!

 

Gepersonaliseerde layout

Heeft u een huwelijk of event in een bepaald thema? Dit thema kunnen we perfect doortrekken naar de lay-out van onze foto's. "Green-screen" technologie behoort ook tot de mogelijkheden. Heeft u als thema "Parijs"? Dan kunnen we de Eiffeltoren toevoegen als achtergrond en passen we de attributen aan.


 

bottom of page